Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Caiguda lliure Merlí
Ajuntament de BarcelonaCaiguda lliure Merlí

Merli, la caiguda lliure de 52 metres del parc d’atraccions del Tibidabo ja té data d'estrena

La nova infraestructura simula una vareta màgica i eleva els visitants a 500 metres sobre el nivell del mar

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Hi ha molts llocs des d'on veure Barcelona des de dalt. Per exemple, els búnquers del Carmel, Montjuïc o un 'rooftop' bar. Però veure la ciutat mentre l'adrenalina et puja pel cos només és possible fer-ho des d'un lloc: la caiguda lliure del Tibidabo.

El Parc d’atraccions de Collserola ha presentat aquesta temporada la seva nova infraestructura de 52 metres d’alçada que oferirà una visió de 360º sobre Barcelona. Es tracta d’una instal·lació que eleva els visitants a 500 metres sobre el nivell del mar per gaudir del 'skyline' de la ciutat abans de caure en picat. Tanmateix, tot i que ja ha acabat el seu muntatge, l’atracció no començarà a funcionar fins a finals de maig.

Tibidabo
Foto: Tibidabo

L'atracció de la caiguda lliure es dirà Merlí, nom que sorgeix d’un concurs realitzat entre els treballadors de l’empresa encarregada de la gestió del Parc d’atraccions, i s’inspira en la temàtica i el disseny de la infraestructura, que simula una vareta màgica culminada amb una estrella.

A més, s’espera que sigui un dels principals reclams del Tibidabo per aquesta temporada 2024, en la que es preveu superar els 700.000 visitants i les 22.500 famílies sòcies del Tibiclub. 

Altres novetats del Parc

El Parc ha presentat diverses novetats aquest any, com el CreaTibi by Lego Education, una zona en què els més petits poden jugar i aprendre fent construccions amb les mítiques peces de plàstic. També han renovat els seus miradors i l’experiència de terror de l’Hotel 666, on recentment s’ha inaugurat l’Espai 666, on els visitants poden conèixer i fer-se fotografies amb els personatges de l’atracció.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al maig

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat