Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Retrobarcelona
Retrobarcelona Retrobarcelona

Aquesta fira retro de Barcelona donarà videojocs a canvi d'aliments

La iniciativa s’emmarca dins el saló expositor dedicat a la tecnologia i l’'arcade' clàssics

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El recinte de La Farga de l’Hospitalet acull aquest cap de setmana un esdeveniment pels nostàlgics dels videojocs clàssics, el Retrobarcelona. Es tracta d’un gran saló expositor dedicat a la tecnologia i a l’'arcade' clàssics que inclou exposicions, conferències, zones de joc i tornejos, guinguetes de venda i molt més. Així doncs, el 18 i 19 de maig, de 10 a 20 h, els més de 5.000 m² que ocupa l’espai, es convertiran en un viatge en el temps pels anys 80 i 90 en què els visitants podran gaudir dels recreatius de l’època. 

En aquesta novena edició del Retrobarcelona, els organitzadors, l’Associació Cultura Retro Barcelona, reten homenatge al trentè aniversari de la PlayStatition. En aquest sentit, moltes de les activitats giraran entorn de la consola, com la taula rodona dedicada a la màquina de Sony en què es rememorarà el salt del 2D al 3D, una mostra de peces úniques de col·leccionista o tornejos del joc de lluita 'Tekken 3', entre d’altres.

Retrobarcelona
RetrobarcelonaRetrobarcelona

L’entreteniment no serà l’únic focus de l’esdeveniment i és que, el Retro, també té un fort compromís social des que es va formar, per això col·labora amb 'Videojuegos x Alimentos' aportant el seu granet de sorra en l’ajuda a aquells que més o necessiten. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Associació Sense ànim de lucre d’Usuaris de Pc, Internet, videojocs i Arcade, (ASUPIVA), que a canvi de videojocs busca recaptar aliments. Així, tot aquell que aporti menjar com arròs, pasta, llegums, llaunes de conserva, entre d’altres, podran escollir un objecte relacionat amb el món del videojoc exposat al 'mercat solidari'.

Empreses com Sony, Activision o Game, col·laboren voluntàriament amb donacions dels seus productes, així com persones individuals, que també entreguen productes que ja no utilitzen. A banda, ASUPIVA també organitza sortejos de lots compostos per jocs i marxandatge de videojocs; per participar, els números s’aconsegueixen amb aliments. La moneda de pagament d’aquesta iniciativa sempre és el menjar, mai els diners. 

Les entrades per l’esdeveniment estan disponibles a través del web de Retrobarcelona; el preu per dia és de 14 euros, però, com a novetat, aquest any han afegit un abonament per accedir-hi els dos dies per 22 euros. Pels menors de cinc anys l’entrada és gratuïta.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al maig

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona




Últimes notícies

    Publicitat